Ogłoszenie dotyczy zwalczania spekulacji i lichwy wojennej - Zrałek, Stanisław (1907-1954).; Województwo Gdańskie (Polska). Urząd Wojewódzki (Sopot : Wojewoda Gdański, 1946)
Afisz z ogłoszeniem z 12.02.1946 r.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- plakaty; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła