[Afisz. Incipit] Liga Morska w Gdyni urządza dnia 31. grudnia 1948 r. w salach Domu L. M. "Polska Riviera" w Gdyni ul. Zawiszy Czarnego 1 Zabawę Sylwestrową ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o imprezie oraz zabawie żeglarskiej.