[Afisz. Inc.:] Ogłoszenie Odział Drogowy Kolei Państwowych [...]. (Malbork : [s.n.], 1959)
Afisz inf. o zatrudnianiu kobiet niewykwalifikowanych przez PHP.
Keywords: Polskie Koleje Państwowe -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne