[Afisz. Incipit] Komitet Budowy Obiektu Pływającego w Płocku organizuje premiową sprzedaż cegiełek na fundusz budowy obiektu ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o loterii na fundusz budowy obiektu.
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.