Die Naturforschende Gesellschaft zu Danzig erfüllt hiermit die traurige Pflicht [...] - Naturforschende Gesellschaft (Gdańsk). ([S.l. : s.n.], 1880)
Druk inf. o śmierci zasłużonego członka Naturforschende Gesellschaft w Gdańsku prof. A. Menge.
Keywords: Conwentz, Hugo -- (1855-1922).; Gdańsk (Polska) -- 19 w. -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1870-1914 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1870-1914 -- źródła; Gdańsk (Polska) -- obyczaje i zwyczaje -- 1870-1914.