[Afisz. Incipit] Zarząd Okręgu Związku Zaw. Kolejarzy Rzeczypospolitej w Gdańsku zwołuje ... zlot kolejarzy ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zlocie kolejarzy 5.01.1946 r. w sali "Polonia" w Gdańsku-Wrzeszczu.