[Afisz. Incipit] Zarząd Okręgu Związku Zaw. Kolejarzy Rzeczypospolitej w Gdańsku zwołuje ... zlot kolejarzy ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zlocie kolejarzy 5.01.1946 r. w sali "Polonia" w Gdańsku-Wrzeszczu.
Keywords: Pracownicy kolei -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.