Posługa paulinów po powrocie do Opolczykowego Mochowa / Janusz Zbudniewek. - Zbudniewek, Janusz (1938- ).
1. Starania zakonu paulinów o zwrot zespołu klasztornego. 2. Objęcie kościoła w administrację. 3. Odzyskanie klasztoru mochowskiego z rąk sióstr boromeuszek. 4. Restauracja zespołu klasztornego.