Jan Kurnakowicz - Filmowa Agencja Wydawnicza (Warszawa : Filmowa Agencja Wydawnicza, 1946)
Przedstawia portret Jana Kurnakowicza w scenie z filmu "Zakazane piosenki", ok. 1946 r.
Data wg produkcji filmu i działalności wyd.
Keywords: Kurnakowicz, Jan -- (1901-1968) -- karty pocztowe; Kino polskie -- karty pocztowe