Ex Libris Ct. Šťastný jun. / Ct. Šťastný. - Šťastný, Ctibor (1884-1962) ([wydawca nieznany], 1936)
Przedstawia drogę z topolami, u dołu napis: Ex Libris Ct. Šťastný jun., pod wyobrażeniem autograf artysty i data.