Dworek w ogrodzie - Wiszniewski, Kazimierz (1894-1960). ([Warszawa], 1953)
Przedstawia widok na dworek kryty strzechą na tle roślinności.
Poniżej kompozycji ołówkiem tytuł, data powstania i sygnatura autora: K. Wiszniewski.
Miejsce powstania według działalności autora.
U dołu kompozycji rytowane w dekoracyjnej banderoli: K. Wiszniewski 1953.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.