Hôtel de ville de Dantzig / Traversier. - Traversier, Hyacinthe (18..-18..) (Lemaitre, 1830)
Przedstawia Ratusz Głównego Miasta w Gdańsku widziany od strony Długiego Targu oraz fragment ulicy Długiej.