[Afisz. Incipit:] Obwieszczenie o wymianie pozwoleń na prowadzenie pojazdów mechanicznych. (Malbork : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o obowiązku wymianie prawa jazdy.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Malbork (woj. pomorskie); Druki ulotne