[Łodzie na rzece] - Mycielski, Jan Kazimierz (1864-1913). ([Gdańsk], 1900)
Przedstawia łodzie żaglowe cumujące na rzece na tle miejskich zabudowań.
U dołu po prawej w polu kompozycji rytowana sygnatura autora: J. K. Mycielski.
Miejsce powstania według działalności autora.
Data powstania według działalności autora.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1900-1945.