[Afisz. Incipit:] Miesiąc wymiany kulturalnej polsko-radzieckiej. Najlepsze filmy radzieckie na naszych ekranach. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o sensach filmowych w kinach Gdańska, Gdyni i Sopotu.