Z Księgozbioru Wilhelma Łękawskiego A. Gołębniak.. - Gołębniak, Antoni (1917-1988) (1958)
Na pierwszym planie rozłożyste drzewo - dąb, w głębi na polu snopki ustawione w kopy i chłop orzący ziemię. U dołu napis: Z Księgozbioru Wilhelma Łękawskiego.