[Afisz. Incipit] Zarząd Miejski Towarzystwa Przyjaźni Polsko-Radzieckiej ... urządzają w dniu 19 września 1954 r. ... festyn przyjaźni ... ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o festynie na Skwerze Kościuszki i Placu Grunwaldzkim w Gdyni.