Amelka, Bóbr i Król na dachu / Teatr "Baj Pomorski" w Toruniu. (Teatr "Baj Pomorski", 2008)
Plakat premiery, która odbyła się 23 lutego 2008 r. Autor: Tankred Dorst i Ursula Ehler, reżyseria: Paweł Aigner, scenografia: Magdalena Gajewska, muzyka: Zbigniew Krzywański.