Ratusz Gł[ówny] w odbudowie, przymocowanie statuy [!] Króla Zygmunta, do konstrukcji stalowej wieży [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1950)
Przedstawia mocowanie statui Zygmunta III do konstrukcji wieży Ratusza Głównego, 1950 r.