[Afisz. Incipit] Sobota, 12.7.47 r. ... odbędzie się Mecz Bokserski pomiędzy Z.Z.K. "Ostrów" Wlkp. - K.K.S. "Unia" Tczew ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o meczu w Hali Samochodowej PKP przy ul. Gdańskiej 40.