Program : 1934 Gdynia - Pomorskie Towarzystwo Zachęty do Hodowli Koni (Grudziądz). (Grudziądz : [wydawca nieznany], 1934)
Program zawodów konnych, które miały miejsce w Gdyni 4.08.1934 r.
Keywords: Wyścigi konne -- Polska -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.