[Afisz. Incipit] Związek Zawodowy Robotników i Pracowników Przemysłu Gastronomiczno-Hotelowego Oddział w Sopocie urządza w dniu 26 lsitopada 1948 r. jesienną zabawę taneczną ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zabawie w sopockim Hotelu Nadmorskim; występowała Regina Bielska.