[Afisz. Incipit] Obwieszczenie w sprawie ustanowienia Nadzwyczajnej Komisji Mieszkaniowej w Starogardzie. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o powołaniu Komisji Mieszkaniowej w Starogardzie 20.11.1946 r.