[Afisz. Incipit] Zarządzenie. Na podstawie zarządzenia ... z dnia 17.I.56 r. w sprawie ochronnego szczepienia psów przeciw wściekliźnie, Prezydium Powiatowej Rady Narodowej zarządza ... / Andrusiewicz Mieczysław. - Andrusiewicz, Mieczysław ([wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o przymusowym szczepieniu psów przeciw wściekliźnie na terenie powiatu w okresie 20.02-2.03.1956 r.