[Afisz. Incipit] Zarządzenie. Na podstawie zarządzenia ... z dnia 17.I.56 r. w sprawie ochronnego szczepienia psów przeciw wściekliźnie, Prezydium Powiatowej Rady Narodowej zarządza ... - Andrusiewicz, Mieczysław (Sztum : [wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o przymusowym szczepieniu psów przeciw wściekliźnie na terenie powiatu w okresie 20.02-2.03.1956 r.
Keywords: Wścieklizna -- zwalczanie -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sztum (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.