XVII Festiwal Pianistyki Polskiej, Słupsk 1983 / Józef Markiewicz. - Markiewicz, Józef (1913-1991) ([M. W.], 1983)
Medal okolicznościowy. Na awersie napis: XVII Festiwal Pianistyki Polskiej. Słupsk 1983. Na rewersie głowa z profilu, wzdłuż lewej krawędzi napis: Artur Rubinstein 1886-1982. Sygnowany na rewersie: Józef Markiewicz.