Sprzedaż efektów rolniczej pracy nakazem chwili i patriotycznym obowiązkiem - Wojskowa Rada Ocalenia Narodowego ([S.l. : s.n.], 1982)
Rządowy afisz propagandowy.
Keywords: Wojskowa Rada Ocalenia Narodowego -- druki ulotne; Propaganda -- Polska -- 1970-2000 -- druki ulotne