[Afisz teatralny. Incipit] A. Kozłowskiego Baśka obraz sceniczny z niedalekiej przeszłości w 4-ch aktach ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu. Sztukę wystawił Teatr Kaszubski w Wejherowie pod kier. art. Gwidona Trzywdar-Rakowskiego.