[Afisz teatralny. Incipit] A. Kozłowskiego Baśka obraz sceniczny z niedalekiej przeszłości w 4-ch aktach ... (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu. Sztukę wystawił Teatr Kaszubski w Wejherowie pod kier. art. Gwidona Trzywdar-Rakowskiego.
Keywords: Teatry -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.