Karta uczestnictwa : w Eucharystii sprawowanej pod przewodnictwem Ojca Świętego Jana Pawła II. ([S.l. : s.n.], 1999)
Karta uczestnictwa we mszy św. celebrowanej przez Jana Pawła II w Sopocie 5 czerwca.
Keywords: Jan Paweł -- II -- (papież ; -- 1920-2005) -- podróże -- Polska -- 1970-2000 -- druki ulotne