[Afisz. Incipit] Uwaga! Uwaga! Zapraszamy wszystkich mieszkańców m. Elbląga na wielką zabawę taneczną ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o imprezie 17.08.1947 r. zorganizowanej przez Związek Walki Młodych w parku Browaru Państwowego przy ul. 3 Maja.