Media rosyjskojęzyczne o Janie Karskim - Lenart, Agnieszka (filologia rosyjska). (2015)
Zakres i treść: Jan Karski w prasie rosyjskiej po 2012 roku, edukacja o Holokauście we współczesnej Rosji.
Tyt. nagł.
Streszcz. ang.