An unsere verehrte Kundschaft! / Ertmann & Perlewitz. (s.n., 1928)
Druk zachęcający do korzystania z usług pralni Ertmann & Perlewitz Holzmarkt 25/26 (Targ Węglowy) z informacją ogłaszającą "Weißen Woche" (Biały tydzień) ze specjalną ofertą cenową.