Żuławy Elbląskie Rzeczka Tiega [!] koło Cyganek / J. Bułhak i Syn. (J. Bułhak i Syn Fotograficy Warszawa - Żolibórz Krasińskiego 18 m 1, 1949)
Przedstawia Rzekę Tugę w Cygankach koło Nowego Dworu, ok. 1949 r.