[Zaproszenie. Incipit] Zu unserem am Sonnabend, den 22 Februar 1930 ... im Saale des Café Dera, Schidlitz ... stattfindenden Winter-Vergnügen ... - Schmiede-Innung (Gdańsk). (Danzig : [wydawca nieznany], 1930)
Zaproszenie na zabawę.
Keywords: Cechy i izby rzemieślnicze -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Wolne Miasto Gdańsk (1920-1939); Siedlce (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- druki ulotne; Zaproszenia -- 1900-1945.; Zaproszenie