[Afisz. Incipit] Polski Związek Filatelistów Okręg Gdańsk informuje, że wystawa filatelistyczna miast zaprzyjaźnionych Gdańsk-Leningrad ... ([wydawca nieznany], 1977)
Afisz informujący o wystawie w październiku na Poczcie Głównej (ul. Długa).