[Afisz. Incipit] Polski Związek Filatelistów Okręg Gdańsk informuje, że wystawa filatelistyczna miast zaprzyjaźnionych Gdańsk-Leningrad ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1977)
Afisz informujący o wystawie w październiku na Poczcie Głównej (ul. Długa).
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- druki ulotne; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1970-2000.; Druki ulotne