XVII Ogólnopolski Konkurs Poetycki "O Laur Opina". - Ogólnopolski Konkurs Poetycki "O Laur Opina". (Ciechanów : [wydawca nieznany], 2005)
Afisz z wierszami laureatów.
Keywords: Poezja polska -- 1990-.