Jesus Christ Superstar - Kitowski, Sławomir (1953- ).; Teatr Muzyczny im. Danuty Baduszkowej (Gdynia). (Gdynia : Teatr Muzyczny w Gdyni, 1987)
Plakat teatralny. Na plakacie twarz Jezusa Chrystusa.
Keywords: Teatr Muzyczny (Gdynia) -- plakaty; Teatr Muzyczny im. Danuty Baduszkowej (Gdynia); Plakaty -- 1945-1990.; Plakat