Thomas Bernhard - Plac Bohaterów = Heldenplatz / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2022)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 20.11.2022 r. na Scenie Malarnia. Reżyseria i dramaturgia: Franciszek Szumiński, scenografia i kostiumy: Natalia Kozłowska.