Fiodor Dostojewski - Bracia Karamazow / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1973)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 6.11.1973 r. w Teatrze Wybrzeże. Inscenizacja i reżyseria Lech Hellwig-Górzyński, scenografia Marian Kołodziej, muzyka Piotr Moss.