Fiodor Dostojewski - Bracia Karamazow - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1973)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 6.11.1973 r. w Teatrze Wybrzeże. Inscenizacja i reżyseria Lech Hellwig-Górzyński, scenografia Marian Kołodziej, muzyka Piotr Moss.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- Polska -- 1945-1990.; Teatr -- Polska -- 1945-1990.