Ex Libris Wojciech Jakubowski / F. S. - Saez, Julio Fernandez (1924- ). ([wydawca nieznany], 1960)
Stojący Don Kichote, napis: Ex Libris Wojciech Jakubowski. Sygnatura artysty i nr dzieła: 165 w obrębie kompozycji.