[Afisz. Incipit] Ein Sommernachtstraum von Shakespeare, Musik von Mendelssohn-Bartholdy. ([wydawca nieznany], 1911)
Afisz informujący o przedstawieniu na leśnej scenie w Gaju Gutenebrga (Gutenberghain), 25.06, 27.06, 02.07. 1911 roku.