Igraszki z nieśmiertelnością - Tarajło-Lipowska, Zofia; Kundera, Milan (1929-2023). (1994)
Recenzja książki: Nesmrtelnost / Milan Kundera. Brno, 1993.
Tytuł nagłówkowy.
Zawiera fotografie.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.