[Wirtschaftsgebäude zu Raudnitz] - Prothmann, Hermann (Königsberg : H. Prothmann, 1865)
Przedstawia budynki gospodarcze folwarku w Rudzienicach koło Iławy, ok. 1865 r.
Data wg biogramu fotografa i przedstawienia. Tyt. wg odręcznego opisu na rewersie.
Keywords: Gospodarstwa rolne -- Polska -- Mazury Zachodnie (region) -- 19 w. -- fotografie; Prusy Zachodnie (Polska) -- 19 w. -- fotografie