Kościół N. P. Maryi, odbudowa Wielkiego Ołtarza [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1945)
Przedstawia prace przy odbudowie Ołtarza Wielkiego w Kościele Mariackim, przy pracy artysta rzeźbiarz Alfons Łosowski, ok. 1950 r.