Sehr geehrter Herr! [...] / Robert Upleger Danzig. (s.n., 1929)
Druk nawołujący do wspierania gdańskiego handlu i kupowania kapleuszy w gdańskiej, przedwojennej pracowni Robert Upleger ; znajdowała się na Kohlenmarkt 31 (Targ Węglowy).