Czy zapomnieliście juz Piłsudskiego? ([S.l. : s.n., 1945)
Antybolszewicki druk.
Rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Ruchy antykomunistyczne -- Polska -- 1900-1945 -- druki ulotne; Ruchy antykomunistyczne -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne