Und wenn die Welt voll Teufel wär... es soll uns doch gelingen! - Bernhard, Lucian (1883-1972). (Berlin : [s.n., 1917)
Afisz propagandowy nawołujący do wykupu obligacji wojennych.
Data na podst. treści.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- Niemcy -- plakaty; Wojna światowa (1914-1918) -- plakaty